08:50
Mazali "Qish oqshomlari" kabobiga nima deysiz?
Mazali

Juftingiz bilan birga pishiring!

Zarur masalliqlar: 600 gr. tovuq go`shti (suyaksiz), 3 osh qoshiqdan ketchup va soya sousi, 2 bo`lak sarimsoqpiyoz, 1 osh qoshiq kunjut yog`i, ziravorlar, qora murch.

Tayyorlanishi: 1. Ketchupga soya sousini soling. Kujut yog`i, qora murch va ziravorlarni ham qo`shing. Tuz shartmas.

2. Sarimsoqpiyozni yaxshilab ezib, aralashmaga solasiz-da, aralashtirasiz.

3. Tovuq go`shtini uzunasiga o`rtacha qalinlikda to`g`raysiz.

4. Tovuq go`shti ustiga marinadni soling. Kamida yarim soat marinadlab qo`ying.

5. Marinadlangan go`shtni sixlarga tortib, kabob qo`rasida yoki gaz pechida pishirib oling.

4 kishilik

1 soatu 35 daqiqa

 Manba
Категория: Antiqa pishiriqlar / pazandalik sirlari / ayollar oshxonasi | Просмотров: 877 | Добавил: ADMIRAL | Теги: qish oqshomlari kabobi, oshxona, kabob tayyorlash, kabob qilishni o'rganish, pazandalik sirlari, shashlik, shashlik pishirish, kabobni qanday qiladi | Рейтинг: 5.0/3

O'xshash Yangiliklar
Всего комментариев: 0
avatar
close